No sound from .wav file

Moderator: Ken Berry

detectingdavid
Posts: 41
Joined: Sat Mar 04, 2023 1:27 pm
operating_system: Windows 10
System_Drive: D
32bit or 64bit: 32 Bit
Hard_Drive_Capacity: Upminster

No sound from .wav file

Post by detectingdavid »

I have put together a montage of photos and wanted to add a background track to them.
I added the photos onto the Video timeline with a simple transition between each photo. I also added a .wav file as a sound track but I cant get both to play at the same time.
If I click on the Video timeline and click play the photos play but the soundtrack doesn't. If I click on the Music1 timeline, the music plays but not the photos?
What am I doing wrong
Thanks in advance
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
RobertOZ
Advisor
Posts: 2399
Joined: Tue Jun 26, 2012 12:50 am
operating_system: Windows 10
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: Asus Prime B550M-A WI-FI AM4 mATX
processor: AMD Ryzen 5 3600 3 6 GHz
ram: 16GB
Video Card: Asus Geforce GTX 1650 GDDR6 Driver 537 13
sound_card: Realtek High Definition Audio
Hard_Drive_Capacity: 7 TB
Monitor/Display Make & Model: Philips 32" IPS LED, Samsung 28" 3840x2160 UHD 4K
Corel programs: VS2018/21/22/23 & MS 3D, MCC XL
Location: Mornington, Vic. Australia

Re: No sound from .wav file

Post by RobertOZ »

You do not need to highlight any track, just select "Project" then play. If you highlight a track, then "Clip" mode is activated, then only the highlighted track will play
detectingdavid
Posts: 41
Joined: Sat Mar 04, 2023 1:27 pm
operating_system: Windows 10
System_Drive: D
32bit or 64bit: 32 Bit
Hard_Drive_Capacity: Upminster

Re: No sound from .wav file

Post by detectingdavid »

Great Robert, that's sorted.
Thanks a lot for your help