Error while trying to open GIF 5.0, PhotoGallery

GIF Animator, SmartSaver Pro, Plugins, Applets....
NUTZ

Error while trying to open GIF 5.0, PhotoGallery

Post by NUTZ »

When i tried to open ULEAD GIF 5.0 It keeps trying to install Photo Gallery and then it prompts me to this

Image

and I have to hit cancel to stop it from doing that. Then it allows me to work in the program. And my other issue with Ulead is this when I right click and select a picture to open up in Uleads it promts this

Image

I appreciate any help with this matter.
Last edited by NUTZ on Wed Feb 14, 2007 3:23 am, edited 2 times in total.
User avatar
VikingAnimations
Advisor
Posts: 942
Joined: Sat Nov 26, 2005 2:14 pm
operating_system: Windows 7 Home Premium
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
processor: AMD A4-6300 APU with Radeon HD Graphics 3-7 GHz
ram: 4 GB
Hard_Drive_Capacity: 1 TB
Corel programs: Ulead GIF Animator 5.05, MotionStudio 3D
Location: Winnipeg, Canada

Post by VikingAnimations »

Well, a working link to your error messages would be helpful...
User avatar
VikingAnimations
Advisor
Posts: 942
Joined: Sat Nov 26, 2005 2:14 pm
operating_system: Windows 7 Home Premium
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
processor: AMD A4-6300 APU with Radeon HD Graphics 3-7 GHz
ram: 4 GB
Hard_Drive_Capacity: 1 TB
Corel programs: Ulead GIF Animator 5.05, MotionStudio 3D
Location: Winnipeg, Canada

Post by VikingAnimations »

Just out of curiosity, you didn't happen to run any registry cleaning/repairing or other system clean-up tools recently, did you?
NUTZ

Post by NUTZ »

Sorry try to view them now. And no I did not. I just purchased a new pc and NO it does NOT have Vista on it.
User avatar
VikingAnimations
Advisor
Posts: 942
Joined: Sat Nov 26, 2005 2:14 pm
operating_system: Windows 7 Home Premium
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
processor: AMD A4-6300 APU with Radeon HD Graphics 3-7 GHz
ram: 4 GB
Hard_Drive_Capacity: 1 TB
Corel programs: Ulead GIF Animator 5.05, MotionStudio 3D
Location: Winnipeg, Canada

Post by VikingAnimations »

Looks more like some issues with Windows, not Ulead...

http://www.annoyances.org/exec/forum/winxp/t1123166149 for the PhotoGallery problem.

http://www.dougknox.com/xp/utils/xp_open_with.htm for the OpenWith problem.

Check those out and see how things go.
NUTZ

Post by NUTZ »

Ok this is what fixed the problem. Just wanted to thank you for you time and say I appreciate all the help. As always Rob, very helpfull n quick to respond.

Image

That is under preferences after you open uleads.
User avatar
VikingAnimations
Advisor
Posts: 942
Joined: Sat Nov 26, 2005 2:14 pm
operating_system: Windows 7 Home Premium
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
processor: AMD A4-6300 APU with Radeon HD Graphics 3-7 GHz
ram: 4 GB
Hard_Drive_Capacity: 1 TB
Corel programs: Ulead GIF Animator 5.05, MotionStudio 3D
Location: Winnipeg, Canada

Post by VikingAnimations »

Well, as long as that works!