Has anyone experienced this, see screenshot?

AfterShot Pro General Questions & Getting Started Forum

Has anyone experienced this, see screenshot?

Postby Ford Prefect » Tue Oct 15, 2019 4:55 pm

Corel Installer screenshot.JPG
Hi Folks,
I've been trying to Install Aftershotpro3.
The installer downloads OK, it's about 640kB but when I run it all I get is the screen shown in this screenshot.
I've tried running as administrator, no difference and I've scanned my registry for conflicts.
My system is a Dell XPS 410 with 500Gb Samsung SSD and 8GB of RAM plus an ASUS R5 230 graphics card.
Processor is a Core2Duo 2.4GHz and I'm running Windows 10 64 bit.
Any suggestions or info gratefully received.
Thx.
Ford Prefect
 
Posts: 3
Joined: Sat Nov 12, 2011 10:07 pm
operating_system: Windows XP Pro
System_Drive: C
32bit or 64bit: 32 Bit
processor: Intel Core2Duo 2.4GHz
ram: 4GB
Video Card: ATI Radeon X1300 Pro
Hard_Drive_Capacity: 1.5TB
Monitor/Display Make & Model: Dell P790

Re: Has anyone experienced this, see screenshot?

Postby jimkirk363 » Fri Apr 17, 2020 6:24 pm

I've just downloaded and installed to my DELL laptop fine with no issues.

Try disabling your antivirus in case this is having some adverse effect on the installer.
User avatar
jimkirk363
 
Posts: 14
Joined: Sun Feb 09, 2020 8:56 pm
operating_system: Windows 10
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI
processor: AMD Ryzen 2700x
ram: 32GB
Video Card: Inno3D NVIDIA GeForce GTX 1080
sound_card: ROG SupremeFX 8-Channel High Definition Audio
Hard_Drive_Capacity: 33494.85
Monitor/Display Make & Model: 2x Samsung U28E590
Corel programs: Corel Paintshop Pro 2020, Aftershot 3.


Return to General Questions & Getting Started

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron