iPhoto Express v1.0 won't save files

Post Reply
rowan.bradley

iPhoto Express v1.0 won't save files

Post by rowan.bradley »

I have a copy of iPhoto Express v1.0. It came with my Agfa SnapScan 1212P scanner. It's worked fine for me for a number of years, but now it's gone wrong. I'm using Agfa's ScanWise v1.4.0.1 driver. If (in iPhoto Express) I say Acquire Image, it launches ScanWise, lets me acquire an image, and imports it into iPhoto Express. But if I now try to save the image, iPhoto Express instantly quits with no messages at all.

I'm not sure what I have done to break this - nothing dramatic. I have tried reinstalling iPhoto Express and ScanWise - no difference.

This is driving me mad - any ideas what may be wrong, or how to fix it?

Thanks - Rowan
htchien
Advisor
Posts: 2013
Joined: Sat Dec 11, 2004 12:10 pm
operating_system: Mac
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
Location: Taipei, Taiwan
Contact:

Post by htchien »

As I know, iPhotoExpress is now not longer supported.

However, you can still find some technical FAQ for it in http://www.ulead.com/tech/support/pre_pe12.htm

And update pack in ftp://ftp.ulead.com/pub/Updates/iPhotoExpress/

Hope this helps.

H.T.
Ted (H.T.)

[color=red]The message is provided AS IS with no warranties and confers no rights. For official tech support please contact Corel Tech Support.[/color]

[url=http://www.youtube.com/htchien]My YouTube channel[/url]
rowan.bradley

iPhoto Express crashes when saving files

Post by rowan.bradley »

Many thanks for your help. I upgraded to v1.1 and it now seems to be working OK.

Rowan
htchien
Advisor
Posts: 2013
Joined: Sat Dec 11, 2004 12:10 pm
operating_system: Mac
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
Location: Taipei, Taiwan
Contact:

Post by htchien »

Glad I can help.

Have a nice day.

H.T.
Ted (H.T.)

[color=red]The message is provided AS IS with no warranties and confers no rights. For official tech support please contact Corel Tech Support.[/color]

[url=http://www.youtube.com/htchien]My YouTube channel[/url]
DottyA
Posts: 1
Joined: Mon Apr 28, 2008 3:27 pm
Location: Ontario

Photo express 1.0

Post by DottyA »

Hello: I have the same problem as the others listed. Cannot use "save as" with Ulead Photo Express 1.0. It was working fine until I installed XP Home on the computer. I tried to download the suggested upgrade to 1.1 but they are no longer available. I have a newer version 3.0 but do not like it. Has anyone another solution to this problem? Please help.
Post Reply