Error message in Corel Motion Studio 3D

Moderator: Ken Berry

Post Reply
alfons
Posts: 178
Joined: Tue Jan 08, 2013 12:07 pm
operating_system: Windows 10
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
processor: i7 9700
ram: 32GB
Video Card: Gforce GTX1650
sound_card: Sound Blaster Audigy FX
Hard_Drive_Capacity: 1TBSSD+4GB
Monitor/Display Make & Model: HP 24Uh
Corel programs: VS X4-X5-X8-X10-2018-2020
Location: Catalunya (Europe)

Error message in Corel Motion Studio 3D

Post by alfons »

Any help.
Everytime I open Corel Motion Studio this message apperars.
Any solution?
I had not used Corel Motion for along time and I don't know what to do.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
canuck
Posts: 1949
Joined: Wed Mar 14, 2012 3:28 pm
operating_system: Windows 8.1
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
Location: Deep River, Ontario, Canada

Re: Error message in Corel Motion Studio 3D

Post by canuck »

I get that error also when I open MotionStudio 3D and click the Help and Information icon and then click Home. The error is related to the Vimeo player and I just ignore it and everything works.
alfons
Posts: 178
Joined: Tue Jan 08, 2013 12:07 pm
operating_system: Windows 10
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
processor: i7 9700
ram: 32GB
Video Card: Gforce GTX1650
sound_card: Sound Blaster Audigy FX
Hard_Drive_Capacity: 1TBSSD+4GB
Monitor/Display Make & Model: HP 24Uh
Corel programs: VS X4-X5-X8-X10-2018-2020
Location: Catalunya (Europe)

Re: Error message in Corel Motion Studio 3D

Post by alfons »

Ok, but there must be a way to stop that happend!
I suppose.
alfons
Posts: 178
Joined: Tue Jan 08, 2013 12:07 pm
operating_system: Windows 10
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
processor: i7 9700
ram: 32GB
Video Card: Gforce GTX1650
sound_card: Sound Blaster Audigy FX
Hard_Drive_Capacity: 1TBSSD+4GB
Monitor/Display Make & Model: HP 24Uh
Corel programs: VS X4-X5-X8-X10-2018-2020
Location: Catalunya (Europe)

Re: Error message in Corel Motion Studio 3D

Post by alfons »

Perhaps I'm wrong, but I saw that my Internet Explorer doesn't work in the PC where I have Corel Motion Estudio.
Maybe the programme is looking for Internet Explorer in order to open that web.
alfons
Posts: 178
Joined: Tue Jan 08, 2013 12:07 pm
operating_system: Windows 10
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
processor: i7 9700
ram: 32GB
Video Card: Gforce GTX1650
sound_card: Sound Blaster Audigy FX
Hard_Drive_Capacity: 1TBSSD+4GB
Monitor/Display Make & Model: HP 24Uh
Corel programs: VS X4-X5-X8-X10-2018-2020
Location: Catalunya (Europe)

Re: Error message in Corel Motion Studio 3D

Post by alfons »

Screen_shot_error.jpg
And, what about this when I close the programme?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Post Reply