What Happened To That Thread?

Post Reply
dr_bernie
Posts: 11
Joined: Mon Sep 29, 2008 2:34 pm

What Happened To That Thread?

Post by dr_bernie »

There was a thread here where someone posted a way to manually register C3D 3.5 modules in Vista. The thread was here last week but it's gone. Was it moved? Can someone point me to where I can find it?

Thanks.
Black Lab
Posts: 7430
Joined: Wed Dec 15, 2004 3:11 pm
operating_system: Windows 8
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
Location: Pottstown, Pennsylvania, USA

Post by Black Lab »

Do you mean C3D PS Won't Install On Vista SP2 64 bit, that's about 6 post down from this one?
dr_bernie
Posts: 11
Joined: Mon Sep 29, 2008 2:34 pm

Post by dr_bernie »

Never mind. I've found it. Sorry for the interruption. Now back to our regular programming.

:D
dr_bernie
Posts: 11
Joined: Mon Sep 29, 2008 2:34 pm

Post by dr_bernie »

Black Lab wrote:Do you mean C3D PS Won't Install On Vista SP2 64 bit, that's about 6 post down from this one?
Thanks Black Lab. It's this thread http://forum.corel.com/EN/viewtopic.php?t=36262

I was looking at the wrong forum. It must be the after-Christmas diziness.

:D
sjj1805
Posts: 14419
Joined: Wed Jan 26, 2005 7:20 am
operating_system: Windows XP Pro
System_Drive: C
32bit or 64bit: 32 Bit
motherboard: Equium P200-178
processor: Intel Pentium Dual-Core Processor T2080
ram: 2 GB
Video Card: Intel 945 Express
sound_card: Intel GMA 950
Hard_Drive_Capacity: 1160 GB
Location: Birmingham UK

Post by sjj1805 »

Sorry for any confusion, you were not drunk!
sjj1805 wrote:Moved to Vista/Windows 7 work rounds.
Thank you snoops.
:D :D :D
Post Reply