ProDad Vitascene 4 in VS

Moderator: Ken Berry

Post Reply
asik1
Posts: 3144
Joined: Thu Apr 17, 2014 6:07 am
operating_system: Windows 7 Professional
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: H170M-E D3
processor: i5-6600
ram: 8gb
Video Card: GTX1050
Hard_Drive_Capacity: No hoarder
Monitor/Display Make & Model: Philips 19" + samsung 19"
Corel programs: VS-X9.2
Location: Israel

ProDad Vitascene 4 in VS

Post by asik1 »

I received from Prodad complementary (3 months) SN for the full Vitascene4.
Here what it holds, you can compare this with VS's VitasceneLE addon in your system.
VT FX 2.jpg
VT tran 2.jpg
seamless.jpg
** It works fine with my Magix VMS16P as well.
User avatar
RobertOZ
Advisor
Posts: 2038
Joined: Tue Jun 26, 2012 12:50 am
operating_system: Windows 7 Home Premium
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: PEGATRON CORPORATION 2A86 1.04E01
processor: 2.80 gigahertz Intel Core i7 930
ram: 16GB
Video Card: Radeon HD 5770
sound_card: Realtek High Definition Audio
Hard_Drive_Capacity: 5.5TB
Monitor/Display Make & Model: Philips 32" IPS LED (Main) HP 23fi IPS LED
Corel programs: VSX4-X10 VS 2018/2019/2020 & MS 3D
Location: Mornington, Vic. Australia

Re: ProDad Vitascene 4 in VS

Post by RobertOZ »

Hi Adi,
What happens after 3 months, will you lose the extra filters of the full version, or is it possible to copy the additional filters into the LE version
Dell 7567,Win 10(2004) i7-7700HQ, 16GB DDR4 Ram, Nvidia GTX 1050Ti 4GB GDDR5, drives, 1 TB SSD + 1 TB HDD, Samsung 28" 3840x2160 UHD 4K LED Monitor
PS24 Ultimate, PSP 2020, PhotoMirage, Painter 2020, VS 2018 Ult, VS2021 Ult MultiCam Capture XL
asik1
Posts: 3144
Joined: Thu Apr 17, 2014 6:07 am
operating_system: Windows 7 Professional
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: H170M-E D3
processor: i5-6600
ram: 8gb
Video Card: GTX1050
Hard_Drive_Capacity: No hoarder
Monitor/Display Make & Model: Philips 19" + samsung 19"
Corel programs: VS-X9.2
Location: Israel

Re: ProDad Vitascene 4 in VS

Post by asik1 »

I don't know, the core engine of the full is in the LE as far as I saw. The main difference is access to additional presets and settings. It's not that the LE is degraded in it's video processing. I always regarded Vitasene superior to Adorage or to NB, both aesthetically and quality, it's down side is the interface.
Radim
Posts: 564
Joined: Mon Nov 01, 2010 5:54 pm
operating_system: Windows 10
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
ram: 4GB
Monitor/Display Make & Model: 27 inch

Re: ProDad Vitascene 4 in VS

Post by Radim »

What installer you use for latest VisdeoStudio?

VitaScene V4 PRO 64-Bit from proDad or installer that comes in Ultimate package of VS 2021?
asik1
Posts: 3144
Joined: Thu Apr 17, 2014 6:07 am
operating_system: Windows 7 Professional
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: H170M-E D3
processor: i5-6600
ram: 8gb
Video Card: GTX1050
Hard_Drive_Capacity: No hoarder
Monitor/Display Make & Model: Philips 19" + samsung 19"
Corel programs: VS-X9.2
Location: Israel

Re: ProDad Vitascene 4 in VS

Post by asik1 »

VitaScene V4 PRO 64-Bit from proDad
asik1
Posts: 3144
Joined: Thu Apr 17, 2014 6:07 am
operating_system: Windows 7 Professional
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: H170M-E D3
processor: i5-6600
ram: 8gb
Video Card: GTX1050
Hard_Drive_Capacity: No hoarder
Monitor/Display Make & Model: Philips 19" + samsung 19"
Corel programs: VS-X9.2
Location: Israel

Re: ProDad Vitascene 4 in VS

Post by asik1 »

Only one issue I have with current full-V4 tests, I have to activate it very often, not a big deal.
Post Reply