IMac - Paralles - VS X3

Moderator: Ken Berry

Post Reply
Rich2Putt
Posts: 306
Joined: Wed Feb 09, 2005 9:02 pm
operating_system: Mac
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
processor: 2.9
ram: 8gb
Hard_Drive_Capacity: 1TB
Monitor/Display Make & Model: IMac AIO
Location: MA - USA

IMac - Paralles - VS X3

Post by Rich2Putt »

Will VS editing software work in an iMac running Paralles?

I did a search and couldn't find a definitive answer.

Thanks,
Rich
iMac AIO (late 2012)
Windows 7 (bootcamp)
VS Pro X3
8gb RAM
1 - 1TB HD
1 - 120 SSD
1 - 2TB External HD
Panasonic DVC-30
teknisyan
Posts: 2422
Joined: Wed Oct 06, 2010 4:18 pm
operating_system: Windows 7 Home Premium
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: Sony Corporation VAIO
processor: Intel Corel i5
ram: 4 GB
Video Card: ATI Mobility Radeon HD 5650
sound_card: Realtek HD Audio
Hard_Drive_Capacity: 500 GB
Location: Riyadh, KSA
Contact:

Re: IMac - Paralles - VS X3

Post by teknisyan »

AFAIK, it will not work... but if you have Parallels on a Mac and running Windows xp or above, you can download the trial version and see if it works on your end or not.
Like reading blogs?
About Tech
About Sports
Pnoy.Me - A URL Shortener
Follow me on Facebook & Twitter
Rich2Putt
Posts: 306
Joined: Wed Feb 09, 2005 9:02 pm
operating_system: Mac
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
processor: 2.9
ram: 8gb
Hard_Drive_Capacity: 1TB
Monitor/Display Make & Model: IMac AIO
Location: MA - USA

Re: IMac - Paralles - VS X3

Post by Rich2Putt »

Thanks, I ordered windows 7 full version and will install via bootcamp. I should be able to run window applications using this method.

Rich
iMac AIO (late 2012)
Windows 7 (bootcamp)
VS Pro X3
8gb RAM
1 - 1TB HD
1 - 120 SSD
1 - 2TB External HD
Panasonic DVC-30
Post Reply