Screen capture not recording menu items in FL Studio

Post Reply
wfletch24
Posts: 2
Joined: Thu Aug 23, 2012 5:06 pm
operating_system: Windows XP Home
System_Drive: C
32bit or 64bit: 32 Bit

Screen capture not recording menu items in FL Studio

Post by wfletch24 »

Hi all,

I have searched the forum as well as google and cant seem to find the answer I am looking for so I will post here.

Screen Capture is not recording menu items in FL Studio

I am recording a series of video tutorials for the audio production software FL Studio. I have duplicated the problem in two version of FL Studio, FL Studio 8 & FL Studio 9. I start a screen capture and everything is recording fine. Part of my tutorial includes selecting a menu item in FL Studio. After my recording is finished I am noticing that the menu (dropdown) is not displayed in the screen capture. I can see the mousing clicking the menu items but the menu is not displaying. All other aspects of screen capture are working perfect.

I am using Corel Video Studio X5. No updates to the program have been made, the computer I am using it on was only connected to the internet during activation.

Thanks in advance!
canuck
Posts: 1946
Joined: Wed Mar 14, 2012 3:28 pm
operating_system: Windows 8.1
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
Location: Deep River, Ontario, Canada

Re: Screen capture not recording menu items in FL Studio

Post by canuck »

What is FL Studio?

Sorry I missed the "audio production" part in the post
Last edited by canuck on Fri Aug 24, 2012 12:41 am, edited 2 times in total.
DVDDoug
Moderator
Posts: 2714
Joined: Sun Jan 23, 2005 12:50 am
Location: Silicon Valley

Re: Screen capture not recording menu items in FL Studio

Post by DVDDoug »

This is a user-to-user forum, so it's unlikely that anybody here knows how the menus are generated in Video Studio.

It sounds like a problem with FL Studio. It might have something to do with the overlay feature of your video card, but that's just a wild guess... And, I have no idea what the solution would be.
[size=92][i]Head over heels,
No time to think.
It's like the whole world's
Out of... sync.[/i]
- Head Over Heels, The Go-Gos.[/size]
wfletch24
Posts: 2
Joined: Thu Aug 23, 2012 5:06 pm
operating_system: Windows XP Home
System_Drive: C
32bit or 64bit: 32 Bit

Re: Screen capture not recording menu items in FL Studio

Post by wfletch24 »

Thanks for the replies, fl studio is an audio production program. If it helps at all I was able to record the video successfully in camstudio but the quality of the video studio file is much better. I would prefer to use video studio if I can.
holland33
Posts: 1
Joined: Mon Aug 27, 2012 8:35 pm
operating_system: Windows 7 Ultimate
System_Drive: C
32bit or 64bit: 32 Bit
motherboard: Intel
processor: Core 2 due
ram: 2GB
Video Card: 512MB

Re: Screen capture not recording menu items in FL Studio

Post by holland33 »

wfletch24 wrote:Thanks for the replies, fl studio is an audio production program. If it helps at all I was able to record the video successfully in camstudio but the quality of the video studio file is much better. I would prefer to use video studio if I can.
Well, I believe video studio is the best option for you.. HQ video and HQ sound...
teknisyan
Posts: 2422
Joined: Wed Oct 06, 2010 4:18 pm
operating_system: Windows 7 Home Premium
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: Sony Corporation VAIO
processor: Intel Corel i5
ram: 4 GB
Video Card: ATI Mobility Radeon HD 5650
sound_card: Realtek HD Audio
Hard_Drive_Capacity: 500 GB
Location: Riyadh, KSA
Contact:

Re: Screen capture not recording menu items in FL Studio

Post by teknisyan »

Like reading blogs?
About Tech
About Sports
Pnoy.Me - A URL Shortener
Follow me on Facebook & Twitter
Post Reply