NEW! PaintShop Pro 2019

Unable to Load Library

Unable to Load Library

Postby zvfink » Wed May 09, 2007 6:02 am

I am using the trial version of ULEAD videoStudio version 11.

When I try to render the video/slide show, it stops at 7% and says unable to load library. 19151:3:3.

What should I do?

Thanks
zvfink
 

Postby jeremyalyea » Wed May 16, 2007 3:21 am

I am having the exact same issue. Anyone have any ideas? I have about 200 photos and 6 short video clips that I am trying to combine into one movie with transition effets between all of them.
jeremyalyea
 

VS11 Plus - Unable to Load Library

Postby Bruce5m » Thu May 17, 2007 9:14 am

jeremyalyea wrote:I am having the exact same issue. Anyone have any ideas? I have about 200 photos and 6 short video clips that I am trying to combine into one movie with transition effets between all of them.


I purchased VS11 Plus today as an upgrade to VS8. It seems to work really well during edits and previews. But, I have run into the same issue. I get the "Unable to Load Library" error when part way through the rendering process.
Bruce5m
 
Posts: 16
Joined: Sun Mar 18, 2007 7:12 pm
Location: Vancouver, BC
operating_system: Windows 7 Home Premium
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: Dell Inc. 05DN3X A00
processor: 2.80 gigahertz Intel Core i7 930
ram: 12GB
Video Card: ATI Radeon HD 5800 Series
sound_card: Realtek High Definition Audio
Hard_Drive_Capacity: 1TB
Monitor/Display Make & Model: Samsung SyncMaster T220
Corel programs: VideoStudio Ultimate 2018

Re: VS11 Plus - Unable to Load Library

Postby Bruce5m » Thu May 17, 2007 2:00 pm

Bruce5m wrote:I purchased VS11 Plus today as an upgrade to VS8. It seems to work really well during edits and previews. But, I have run into the same issue. I get the "Unable to Load Library" error when part way through the rendering process.


I isolated the problem by watching the preview screen as the project rendered to identify the point in the project where the "Unable to Load Library" error occurred.

I found that the error occurred when the project hit a 3D transition called "Flying Flip". To that point in the project, I had used the F/X transition called "Cross Fade" with no problem.

Once I removed the "Flying Flip", my problem was solved and the rendering process was able to complete without error.

I am guessing that the transition library was corrupted during the installation process. If multiple people are having this problem - perhaps it is a problem with the VS11 installation routine.

Cheers
Bruce5m
 
Posts: 16
Joined: Sun Mar 18, 2007 7:12 pm
Location: Vancouver, BC
operating_system: Windows 7 Home Premium
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: Dell Inc. 05DN3X A00
processor: 2.80 gigahertz Intel Core i7 930
ram: 12GB
Video Card: ATI Radeon HD 5800 Series
sound_card: Realtek High Definition Audio
Hard_Drive_Capacity: 1TB
Monitor/Display Make & Model: Samsung SyncMaster T220
Corel programs: VideoStudio Ultimate 2018

Re: VS11 Plus - Unable to Load Library

Postby jeremyalyea » Thu May 17, 2007 2:43 pm

Bruce5m wrote:
Bruce5m wrote:I purchased VS11 Plus today as an upgrade to VS8. It seems to work really well during edits and previews. But, I have run into the same issue. I get the "Unable to Load Library" error when part way through the rendering process.


I isolated the problem by watching the preview screen as the project rendered to identify the point in the project where the "Unable to Load Library" error occurred.

I found that the error occurred when the project hit a 3D transition called "Flying Flip". To that point in the project, I had used the F/X transition called "Cross Fade" with no problem.

Once I removed the "Flying Flip", my problem was solved and the rendering process was able to complete without error.

I am guessing that the transition library was corrupted during the installation process. If multiple people are having this problem - perhaps it is a problem with the VS11 installation routine.

Cheers


Thanks Bruce. I think you are on to something. In fact all of the "Flying" transitions are corrupt in my version. I am watching the file as it is rendering and each time it gets to a 'flying' transtition I get this error.
jeremyalyea
 

Same Error [19151:3:3] with VS9

Postby Jim Viola » Thu May 24, 2007 6:34 pm

I am getting the same error with VS9 but have not isolated it as of yet to
a transition problem.

I have an open post with the Forum.

jim
Jim Viola
 
Posts: 7
Joined: Tue May 22, 2007 1:40 pm

Postby adrienne » Thu May 24, 2007 7:17 pm

Same problem with the flying transitions here, with full version of VS 11+.

adrienne
adrienne
 

Postby Black Lab » Thu May 24, 2007 7:19 pm

Will someone with this problem please submit a Technical Support Form.
User avatar
Black Lab
 
Posts: 7436
Joined: Wed Dec 15, 2004 3:11 pm
Location: Pottstown, Pennsylvania, USA
operating_system: Windows 8
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit

Postby teleoma » Thu May 31, 2007 5:50 pm

I have the same problem with VS11 +, online purchase from Ulead, with all flying and album transitions. It happens on my vista ultimate computer but also on my XP computer.
I fill a technical request by the ulead support team. When/if getting any answer, I wil post it hier.
Regards
Martine
teleoma
 
Posts: 64
Joined: Tue Apr 25, 2006 8:05 am
Location: in Valmont Normandie France
operating_system: Windows 10
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: X99-S
processor: Intel i7 5820K
ram: 32 GB
Video Card: Radreon R9 280
sound_card: Realtek High definition
Hard_Drive_Capacity: 5 TB
Monitor/Display Make & Model: Asus MX299 and Dell 2407WFP
Corel programs: Video X7 Ult PaintShop pr0 Ult

Postby teleoma » Thu May 31, 2007 8:22 pm

When I saw that quick time manually must be downloaded and installed for smartsound to be working I decided to install the applications of the bonuspack I first didn't intent to use.
After installing WinDV 8, included in the bonuspack of VS11+, all the transitions seems now to work in VS11, included the flying and albums transitions.
My OS is Vista 64bit ultimate
Regards
Martine
teleoma
 
Posts: 64
Joined: Tue Apr 25, 2006 8:05 am
Location: in Valmont Normandie France
operating_system: Windows 10
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: X99-S
processor: Intel i7 5820K
ram: 32 GB
Video Card: Radreon R9 280
sound_card: Realtek High definition
Hard_Drive_Capacity: 5 TB
Monitor/Display Make & Model: Asus MX299 and Dell 2407WFP
Corel programs: Video X7 Ult PaintShop pr0 Ult

error

Postby meug » Fri Jun 01, 2007 3:11 am

indeed leave away any 3D effects and it works
looks like ulead have a job to do
and i hope they do it quick
meug
 

answer Ulead Tech

Postby teleoma » Wed Jun 06, 2007 9:46 am

I just got the answer of Ulead.

Question/Problem: When using flying transitions from the 3D library or any of the transitions from the album library, I can't see a preview of these transitions in the preview window. When clicking on "customize" in the effect tab window I get every time the error "unable to load library 19151:3:3". I got this error also when rendering, no matter the format of file to be created.
-------------------------------------------

Please download the following files and install them in this order:
1. Microsoft .Net Framework
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
2. Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
after installing, restart PC then reinstall MovieFactory


Case #62855
Regards
Martine
teleoma
 
Posts: 64
Joined: Tue Apr 25, 2006 8:05 am
Location: in Valmont Normandie France
operating_system: Windows 10
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: X99-S
processor: Intel i7 5820K
ram: 32 GB
Video Card: Radreon R9 280
sound_card: Realtek High definition
Hard_Drive_Capacity: 5 TB
Monitor/Display Make & Model: Asus MX299 and Dell 2407WFP
Corel programs: Video X7 Ult PaintShop pr0 Ult


Return to VideoStudio

Who is online

Users browsing this forum: Kingston and 32 guests