NEW! PaintShop Pro 2019

Ulead Photo Express LE

Ulead Photo Express LE

Postby terryc » Mon May 26, 2008 11:43 pm

Hello everybody!

I hope someone out there can help me solve my nightmare! I purchased a Canon Selphy in December 2007( been trying to find which ver. but I can't) and of course the software( Ulead Photo Express LE) came with it. The program loads the first 2 times if I try loading the program the 3rd time that's it it never loads. task manager shows"program not responding". I have uninstalled and then installed same thing happens after the second time it doesn't load.. really frustrating.. and to top all things I have my wife naging "I wan't to print some pictures!"

Please your feed back is greatly appreciated.
terryc
 
Posts: 2
Joined: Mon May 26, 2008 11:07 pm

Postby sjj1805 » Tue May 27, 2008 2:24 am

Have you tried opening task manager (Ctrl-Alt-Del) and looking at the processes tb to see if it is "Still running" (Even though it isn't)
If so click the entry in the list to select it, and then click te end process button. Next try to start it again.

If it still does not work then try looking at this thread
Troubleshooting your computer
sjj1805
 
Posts: 14914
Joined: Wed Jan 26, 2005 7:20 am
Location: Birmingham UK
operating_system: Windows XP Pro
System_Drive: C
32bit or 64bit: 32 Bit
motherboard: Equium P200-178
processor: Intel Pentium Dual-Core Processor T2080
ram: 2 GB
Video Card: Intel 945 Express
sound_card: Intel GMA 950
Hard_Drive_Capacity: 1160 GB

Postby terryc » Tue May 27, 2008 3:02 am

sjj1805 wrote:Have you tried opening task manager (Ctrl-Alt-Del) and looking at the processes tb to see if it is "Still running" (Even though it isn't)
If so click the entry in the list to select it, and then click te end process button. Next try to start it again.

If it still does not work then try looking at this thread
Troubleshooting your computer


Even though it's not loading.. it is running, stoped it tried it again still doesn't load.
terryc
 
Posts: 2
Joined: Mon May 26, 2008 11:07 pm

Postby sjj1805 » Wed May 28, 2008 11:49 pm

sjj1805
 
Posts: 14914
Joined: Wed Jan 26, 2005 7:20 am
Location: Birmingham UK
operating_system: Windows XP Pro
System_Drive: C
32bit or 64bit: 32 Bit
motherboard: Equium P200-178
processor: Intel Pentium Dual-Core Processor T2080
ram: 2 GB
Video Card: Intel 945 Express
sound_card: Intel GMA 950
Hard_Drive_Capacity: 1160 GB


Return to Photo Express

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest