NEW! PaintShop Pro 2019

Photo Express 4.0 doesn't start -

Photo Express 4.0 doesn't start -

Postby Lecopi » Sun Oct 14, 2007 12:48 pm

hello

This is my first post on the forum and pls be indulgent with my english wich is not my native language.

I use Photo Exoress 4.0 and we are pleased with this software.

The only problem is the following :

As soon a divx codec is intalled on the PC, PE4.0 doesn't launch anymore.
If the codec is uninstalled, then PE4.0 work again.

I would appreciate a solution, or a turn-around.

This is exacttly the same problem herehttp://phpbb.ulead.com.tw/EN/viewtopic.php?t=14912
But I don' understand clearly what's the solution .

----------

EDIT : 30' later
Understood : :D

move uvavi.vio in another directory.
it's works
Great.
thank's to the forum which give me the solution .

Any way to find the latst upgrade or patch for PE4.0 ?

-----------
thanks for your help.
Lecopi
 

Postby Lecopi » Tue Oct 30, 2007 8:08 pm

Hello

system works great from Oct 14 to Oct 30.
I still use it yesterday evening.

Today the problem appear again. When I click on the icon, PE4 start quickly, appear on the screen and immediatly disappear.

The only today's changes are
- overclock the processor
- Change memory
and that's all ; no software changes.

Uvavi.vio is still in the new directory and not in the old one.

I will appreciate any help.

Thank's
Lecopi
 

Postby sjj1805 » Wed Oct 31, 2007 1:34 am

Possibly it doesn't like your processor being over clocked.
try returning the processor to the manufacturers recommended setting.
sjj1805
 
Posts: 14914
Joined: Wed Jan 26, 2005 7:20 am
Location: Birmingham UK
operating_system: Windows XP Pro
System_Drive: C
32bit or 64bit: 32 Bit
motherboard: Equium P200-178
processor: Intel Pentium Dual-Core Processor T2080
ram: 2 GB
Video Card: Intel 945 Express
sound_card: Intel GMA 950
Hard_Drive_Capacity: 1160 GB

Same problem

Postby drobert » Fri Nov 23, 2007 10:07 am

I have exactly the same problem : when I click on icon, something appens (the LED of hard disk is lighting), cursor change, and nothing else. I can't start program (ulead photo express 4.0 SE).
drobert
 

Postby Alex_zx » Tue Feb 05, 2008 6:16 am

The known problem consisting in UleadCalendarCheking or in other words: PE 2004 the appendix is not started watches current date as any more.
Alex_zx
 
Posts: 2
Joined: Tue Feb 05, 2008 6:07 am
Location: Russia, Amur Region


Return to Photo Express

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests