NEW! PaintShop Pro 2019

won't complete burn with either option

Several users have been unsure where to post issues relating to the copy of MovieFactory 7 SE now supplied with VideoStudio X3. To make life easier you can post problems here.

Moderator: Ken Berry

won't complete burn with either option

Postby divebuddies » Mon Jun 06, 2011 3:37 pm

I'm about ready to toss corel. I have been a corel user for nearly 15 year (started with ulead products) I contine to have issues when trying to create mpegs or burn to disk. Mpegs tend to have sync problems with the audio, and burns simply don't complete. Any tips would be appreciated, this simply shouldn't be this difficult.
divebuddies
 
Posts: 6
Joined: Mon Jul 12, 2010 1:38 am
operating_system: Windows 7 Home Premium
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: ASUS M2R320MVP
processor: 64 bit 5200+
ram: 4 gig
Video Card: ATI 5750
sound_card: Sound Blaster
Hard_Drive_Capacity: 200 gig

Re: won't complete burn with either option

Postby Black Lab » Mon Jun 06, 2011 4:07 pm

Without knowing what you are working with, your workflow, or even what version you are using it is impossible to give accurate advice.

Please read the following and supply the requested info.
http://forum.corel.com/EN/viewtopic.php?f=1&t=8959
User avatar
Black Lab
 
Posts: 7437
Joined: Wed Dec 15, 2004 3:11 pm
Location: Pottstown, Pennsylvania, USA
operating_system: Windows 8
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit

Re: won't complete burn with either option

Postby divebuddies » Wed Jun 08, 2011 7:53 am

Well gang, here's the deal. I went back to some older posts and realized that there continues to be combitability issues with quick time and system setup. I went through this a couple of times before and am truely sick and tired of no replys from corel, no fixes, and continued issues with software. Even Ken offered zero help, simply replying that he wouldn't answer private questions. Thats for the reply, Ken, typical unhelpful answer, just like ulead/corel. After over a decade of struggling with ulead software I final have decided to switch to cyberlink. I have used it for one day and have accomplished more with new software than days of work with video pro. There are tons of templates, features, and access to the 64 bit processor is built in. No problems so far, burns DVD's like a dream. I simply have had it with a software company that ignores significant issues and believes that the answer to bugs is to make the user pay for a new upgrade, which seem to never fix anything. My only misgiving is that it took me this long to leave the fold. Good luck gang.
divebuddies
 
Posts: 6
Joined: Mon Jul 12, 2010 1:38 am
operating_system: Windows 7 Home Premium
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: ASUS M2R320MVP
processor: 64 bit 5200+
ram: 4 gig
Video Card: ATI 5750
sound_card: Sound Blaster
Hard_Drive_Capacity: 200 gig

Re: won't complete burn with either option

Postby Black Lab » Wed Jun 08, 2011 1:16 pm

In defense of Ken, the reason we moderators don't answer private messages is, a private conversation doesn't help the next person who might have the same problem. We are all volunteers and are doing this on our own time. We are not a support service.

I offered to help if you supplied some details....... :?
User avatar
Black Lab
 
Posts: 7437
Joined: Wed Dec 15, 2004 3:11 pm
Location: Pottstown, Pennsylvania, USA
operating_system: Windows 8
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit


Return to MovieFactory 7 SE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest