Page 2 of 2

Re: adding stripes to an auto image

PostPosted: Wed Mar 28, 2018 8:31 am
by bruce1951
Hartpaul I've never used the Change to Target tool. So I fired up PSPx8 and tried it. (Today is the first time I have used PSPx8 in a long time). I was surprised at how well it works. But if you need to have more control over opacity, reflections etc I would still rather open a new Raster Layer, or two, and do it the long hard way!!!!

bruce

Re: adding stripes to an auto image

PostPosted: Wed Mar 28, 2018 7:27 pm
by JoeB
Appreciate the suggestion about using the Change to Target tool. I knew it was available but I guess habit had made me forget to make use of it.

Re: adding stripes to an auto image

PostPosted: Thu Mar 29, 2018 12:08 am
by vintageseabee77
I need to thank all of you who've added your input to help me. I won't be doing much w/the info y'all have shared, since a cold germ has put this senior citizen
into a bad place for a while. Feeling a bit better but wanted to let y'all know it'll be a few days before I start practicing what you've shared. Thanks again for all your help.