NEW! PaintShop Pro 2019

video not rendering - it just completes with no file created

Re: video not rendering - it just completes with no file cre

Postby tletter » Mon May 13, 2019 10:26 pm

Longboardluv wrote:If i strip out everything except 16 seconds of the first clip. the time line is showing that the project is over one minute.. check it out. any ideas????

Check for an orphan frame at the end of the VSP, i.e. at 1:04.002. To check, zoom-in to the maximum extent at that point in the video.

tletter
https://www.youtube.com/user/tletter
tletter
 
Posts: 434
Joined: Thu Jul 16, 2015 12:23 am
Location: Canada
operating_system: Windows 10
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
processor: i7-3632QM 2.2 GHz
ram: 16GB
Hard_Drive_Capacity: 1TB
Corel programs: X4, X5, X6, X7, X8, X9, X10, 2018, 2019

Re: video not rendering - it just completes with no file cre

Postby Longboardluv » Tue May 14, 2019 1:44 pm

i looked around and couldn't really find any orphaned frames. There are over 150 cuts in the project. Have you had this happen before?
Longboardluv
 
Posts: 13
Joined: Wed Jan 30, 2019 4:42 am
operating_system: Windows 10
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
ram: 4gb
Corel programs: Video studio

Re: video not rendering - it just completes with no file cre

Postby canuck » Tue May 14, 2019 2:49 pm

So what do you have in your project at 01:04:002? Do you have anything on your overlay tracks? There has to be something there for your project to be over 1 minute long.
canuck
 
Posts: 1802
Joined: Wed Mar 14, 2012 3:28 pm
Location: Deep River, Ontario, Canada
operating_system: Windows 8.1
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit

Re: video not rendering - it just completes with no file cre

Postby Longboardluv » Fri May 17, 2019 4:30 pm

i didn't have time to wait to have corel help me fix the problem. so i spend hours re-editing the video. hopefully no one else has to go through that.
Longboardluv
 
Posts: 13
Joined: Wed Jan 30, 2019 4:42 am
operating_system: Windows 10
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
ram: 4gb
Corel programs: Video studio

Re: video not rendering - it just completes with no file cre

Postby canuck » Fri May 17, 2019 5:28 pm

So if after re-editing your project, the problem has gone away?

If yes then there was something in your project that caused the problem and most likely Corel would not have been able to help.

As some of us have pointed out, the timing that you showed us via your screenshots did not add up and indicated some error in your setup.
canuck
 
Posts: 1802
Joined: Wed Mar 14, 2012 3:28 pm
Location: Deep River, Ontario, Canada
operating_system: Windows 8.1
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit

Re: video not rendering - it just completes with no file cre

Postby Longboardluv » Fri May 17, 2019 5:57 pm

i had to make a new project
yes i understand the timing was off and that was part of my concern. I used the same videos clips to redo the video and had no issues. There is some kind of bug that has nothing to do with my video clips that I found. Like i mentioned earlier, there was a point in time where the clips were doing this weird thing where they would play but stop before getting to the end.
Longboardluv
 
Posts: 13
Joined: Wed Jan 30, 2019 4:42 am
operating_system: Windows 10
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
ram: 4gb
Corel programs: Video studio

Previous

Return to VideoStudio

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests