NEW! PaintShop Pro 2019

Encountered an improper argument

Re: Encountered an improper argument

Postby Corel user » Thu Dec 31, 2015 3:53 am

I did open the instant project template, and there no pop ups !
Corel user
 
Posts: 32
Joined: Mon Dec 28, 2015 4:40 pm
Location: USA
operating_system: Windows 7 Professional
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: Asus M5A78L-USB3
processor: AMD FX 8350 4.0 GHZ 4.2 GHZ Turbo 8core
ram: 16 GB
Video Card: NVidia Geforce GT 750
sound_card: Audio Onboard
Hard_Drive_Capacity: 1TB
Monitor/Display Make & Model: ASUS V248EH
Corel programs: Pro X8 ultimate

Re: Encountered an improper argument

Postby Corel user » Thu Jan 17, 2019 12:55 pm

Hello, Trevor:
How are you? Long time-no see!
It's like deja vu with this Corel program x8 ultimate,I was at editing after a pause and started seeing a " file mismatch" "15033:10:2" message when trying to import 4k video from my action cam videography.
Then up popped that old buggaboo the "improper argument " "kick in the teeth" when transiting from edit to share!
Corel support offered the same advice that you gave in the first answer to my original post of years ago.
I finally bit the bullet again, uninstalling and reinstalling the program , but this time immediately running the sp3 download and the hot fix 2(the update intended to fix the Microsoft pair of updates problem causer), and voila the x8 is operating as advertised!!
Why doesn't Corel give those simple instructions or incorporate those updates for us CPU challenged learner-laymen?
Mike
Corel user
 
Posts: 32
Joined: Mon Dec 28, 2015 4:40 pm
Location: USA
operating_system: Windows 7 Professional
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: Asus M5A78L-USB3
processor: AMD FX 8350 4.0 GHZ 4.2 GHZ Turbo 8core
ram: 16 GB
Video Card: NVidia Geforce GT 750
sound_card: Audio Onboard
Hard_Drive_Capacity: 1TB
Monitor/Display Make & Model: ASUS V248EH
Corel programs: Pro X8 ultimate

Re: Encountered an improper argument

Postby lata » Thu Jan 17, 2019 1:13 pm

Thanks for the feedback and good to know that re-installing the program and Service Packs seems to have improved things.
Since the first post a new service pack has been released SP4, I assume that is what you have now installed as Service Packs should automatically install.
Go to Help - About, should indicate 21.4.0.165
If not do Help – Check for Updates
Good luck
Regards Trevor
User avatar
lata
Site Admin
 
Posts: 10801
Joined: Thu Jan 19, 2012 6:21 am
Location: UK
operating_system: Windows 10
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: ASUSTeK COMPUTER INC A88XM-A USB 3 1 Rev X.0x
processor: 4.10 gigahertz AMD A10-7890K Radeon R7
ram: 16 gb
Video Card: on board
sound_card: Realtek High Definition Audio
Hard_Drive_Capacity: 500 SSD
Monitor/Display Make & Model: LG W2242 [Monitor]
Corel programs: Video Studio, PSP, PI X3, MS3D

Previous

Return to VideoStudio

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 37 guests